امروزه افراد زیادی تلاش می‌کنند تا به جای پرداختن به شغل کارمندی، کسب و کار مخصوص به خودشان را راه اندازی کنند. با این حال، برای انجام چنین کاری باید نکات مهمی را نیز در نظر گرفت که در این پست قصد داریم به آنها بپردازیم.
1-چشم انداز آینده کسب و کار خود را مشخص کنید
اولین و مهمترین مرحله برای شروع موفقیت آمیز یک استارت آپ این است که چشم انداز اقتصادی خود را به طور کامل مشخص کنید. بسیاری از کارآفرینان، ایده کم و بیش مشخصی از نحوه کسب درآمد از بازار دارند، با این حال تنها تعداد کمی از آنها یک طرح تجاری جامع تهیه می‌کنند تا به کمک آن بتوانند مسیر ناهموار شروع کسب و کار خود را طی کنند. شما هر چه قدر هم که در کسب و کار خود بلند پرواز و به آینده آن امیدوار باشید، باید یک نقشه راه را دنبال کنید، چون در غیر این صورت مسیر خود را گم می‌کنید و از رقبایتان عقب می‌مانید. 
2- افراد حرفه‌ای را به کار بگیرید
دومین قدم برای شروع سریع یک استارت آپ ، این است که از همان ابتدا، به دنبال جذب نیروی حرفه‌ای  باشید. سرمایه گذاران، بیشتر مایل به سرمایه گذاری در استارت آپ هایی هستند که افراد متخصص و با استعداد در آنها به کار گرفته شده باشند. در واقع وجود سرمایه انسانی خوب به سرمایه گذار ثابت می‌کند که کسب و کار شما از دیگران متمایز است. 
3-خود را متمایز از دیگران نشان دهید
پس از این این که تیمی از افراد متخصص را تشکیل دادید، باید توجه خود را به طور جدی به این موضوع معطوف کنید که از چه راهی می‌توانید خود را از رقبایتان در بازار متمایز کنید. البته در این رابطه باید به یک نکته توجه کنید: زمانی که به تلاش می‌کنید تا در بازار محلی جایی برای خودتان باز کنید، حتماً با کسب و کارهایی مواجه خواهید شد که جایگاه تثبیت شده‌ای دارند و حاضر نیستند از آن عقب نشینی کنند. بنابراین وقتی شرکت‌های بزرگ تلاش می‌کنند استارت آپ در حال رشد شما را متوقف کنند، نباید به هیچ وجه نا-امید شوید، در عوض باید دست به کار شده و محصول یا خدماتتان را در نظر مشتریان جذاب‌تر نشان دهید. مثلاً به دنبال یافتن مشکلی در محصولات ساخته شده قبلی باشید و سعی کنید که آنها را برطرف کنید. اصولاً کسب و کارهایی موفق خواهند بود که بتوانند محصولات موجود را دائماً ارتقا دهند. چون اگر تازه کار باشند و بخواهند محصولی درست مانند رقبای خود تولید کنند نمی‌توانند به جایگاهی در بازار دست یابند. 

راه اندازی استارت آپ


3-کارکرد فناوری در کسب و کار خود را مشخص کنید
پس از این که طرح تجاری خود را مشخص کردید و توانستید تیمی از افراد با استعداد را به کار بگیرید و راه تمایز خود از رقبا را هم پیدا کردید، باید نقش فناوری در کسب و کار خود را هم مشخص کنید. بیشتر کارآ،رینانی که کسب و کارهای شخصی خود را راه اندازی می‌کنند، تصور می‌کنند که برای کاهش هزینه‌ها باید عملیات خود را دیجیتالی کنند، این در حالی است که شما باید ابتدا یک پلن مخصوص بارای خود تهیه کنید که در آن نقش فناوری دیجیتال در کسب و کارتان و تاثیری که بر کنترل هزینه‌های عملیاتی دارد به خوبی مشخص شده باشد. مثلاً ممکن است برای مدیریت عملیات دیجیتالی از طرف ثالث استفاده کنید، اما این موضوع باعث شود که استقلال خود را از دست بدهید. پس با توجه نوع استارت آپی که دارید میزان هزینه لازم را مشخص کنید.به این منظور بهتر است از همان ابتدا میزان بودجه‌ای که می‌خواهید به IT اختصاص دهید را مشخص کنید. 
4- دوران پیشرفت و سوددهی کسب و کار خود را نیز در نظر بگیرید
یکی از  بزرگترین اشتباه‌هایی که کارآفرینان هنگام راه اندازی اولین کسب و کار خود انجام می‌دهند این است که دوره توسعه کسب و کار خود را نادیده می‌گیرند. درست است که استارت آپ ها کوچک هستند، اما بعضی از آنها به سرعت رشد و پیشرفت می‌کنند و می‌توانند در مدت کوتاهی از رقیبان خود هم سبقت بگیرند. به همین خاطر از همان ابتدای راه اندازی کسب و کار باید برنامه خود برای گسترش کسب و کار را مشخص کنند، نه این که بعد از رشد تازه به فکر پلن تازه‌ای برای گسترش آن باشند. مثلاً اگر شما صاحب یک کسب و کار هستید باید بدانید حوزه دیجیتالی شما تا چه اندازه قابل گسترش است، بعد از پیشرفت به چه حدی از سرمایه نیاز دارید و غیره. 
برای شروع هر کسب و کاری، لازم است ابتدا دلیل و چرای بزرگ خود را مشخص کنید. آیا هدف شما از این کار این است که وقت آزاد بیشتری برای انجام کارهای مورد علاقه‌تان داشته باشید. در این صورت باید به دنبال کاری باشید که از فاکتور زمان و مکان جدا باشد. یعنی در واقع یک کسب و کار آنلاین که بتوانید آن را از هر نقطه و در هر در زمانی کنترل کنید و هر روز نیازی به حضور فیزیکی شما در یک نقطه خاص نباشد. ما به شما

آموزش کسب درآمد از سایت بزرگ آمازون را پیشنهاد می‌کنیم. به این خاطر که این سایت میلیون‌ها مشتری دارد و افراد زیادی روزانه مایحتاج خود را از این سایت تأمین می‌کنند. به همین خاطر آمازون از پتانسیل بالایی برای درآمدزایی برخوردار است. برای اطلاع از نحوه شرکت در این دوره

اینجا کلیک کنید. 

منبع:

ezzatkhah.com


مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها